• 0290-325-025
  • info@pastertia.com
  • Ferizaj, Kosove

Pastërtia heq kafshën e ngodhur të para disa ditëve (video)

Pasi kishte qëndruar për disa ditë një kafshë e ngordhur në lumin “Neredimja”, më sakt afër degëzimit tek bigurkacioni, është kompania Rajonale e Mbeturinave “Pastërtia” që ka intervenuar për ta hequr ate.   Kompania Rajonale e Mbeturinave “Pastërtia”, ka intervenuar për ta hequr lopën e ngordhur, e cila kishte rënë në lumin “Neredimja”, gjegjësisht në afërsi të fenomenit bifurkacioni. Pas njoftimit…

KRM “Pastërtia” heq një deponi ilegale e mbeturinave në Kaçanik

Njësia operative e KRM “Pastërtia”, në Kaçanik përmes një aksioni ka larguar një deponi të eger të mburinave në lagjen Dushkaja, deponi kjo e cila është krijuar për një kohë të gjatë nga qytetarë të papërgjegjëshëm. Aksioni në fjalë është kryer në bashkpunim me komunën e Kaçanikut dhe KRU “Bifurkacioni”. KRM “Pastërtia”, në Ferizaj dhe dy njësitë e saja në…

Orari për mbledhjen e mbeturinave gjatë fundjavës

Qytetarë të nderuar, respektojeni orarin për hudhjen e mbeturinave, në mënyrë që të kemi një qytet më të pastër. Ju do të mund ta gjeni orarin e grumbullimit të mbeturinave nga KRM “Pastërtia”, në webfaqen tonë, të përditësuar çdo ditë. Orarin për ditët e fundjavës, klikoni mbi tabelë:

KFW gjermane interesohet për ecurinë e KRM “Pastërtia” në garën për mjedis të pastër

  Një delegacion i, Bankës së Qeverisë Gjermane për Zhvillim – KFW, takoi sot menagjmentin e Kompanisë Regjionale të Mbeturinave “Pastërtia”, në Ferizaj, me çrast u informuan për performancën dhe angazhimet për projektin “Gara e Kosovës për ambient të pastër”. Udhëheqësit e kompanisë “Pastërtia”, Arben Hetemi drejtor I financave dhe Agim Rexhepi menaxher I operativës informuan në detaje gjermanët ,…

Orari i bartjes së mbeturinave ditën e Premte

Qytetarë të nderuar, respektojeni orarin për hudhjen e mbeturinave, në mënyrë që të kemi një qytet më të pastër. Ju do të mund ta gjeni orarin e grumbullimit të mbeturinave nga KRM “Pastërtia”, në webfaqen tonë, të përditësuar çdo ditë. Orari për ditën e Premte, është siç vijon më poshtë:         E PREMTE Ndrrimi i parë 8.00…

Në Sojevë të Ferizajt largohen deponitë e egra

      Aksioni për një Kosovë të pastër sot në Ferizaj  ka vazhduar me largimin e deponive të egra në fshatin Sojevë të Ferizajt. Ky aksion i cili është kryer nga KRM “Pastërtia” në bashkëpunim me Komunën e Ferizajt dhe GIZ-in gjerman,  për të larguar deponi të egra të krijuara në pjesë të ndryshme të  fshatit. Banorët e Sojevës…

Orari i bartjes së mbeturinave ditën e Enjte

E ENJTE Ndrrimi i parë 8.00 – 16.00 Nr. Shoferi Rrugët 1 Agim Krasniqi Rr.K.Hetemi,M.Xhaferi,Fsh.Mirash-Shkolla 2 Bujar Marevci Rr.7 Shtatori,F.Konica,V.Ferizi,Sh.Frangu,A.Kelmendi,R.Sylejmani,Z.Zejna, R.Goga,sh.f.Nikadin 3 Misin Rexhepi Rr. Elbasani,A.Bega,F.Zherka,B.Ademi,Fsh.Sherret,S.Firza (Z.Jubani,D.Maksimoviq) E.Duraku,F.Vehbiu,A.Hoxha,M.Sokoli,S.Sahiti,E.Gjika,rr.Butrinti,Tomori, 4 Qazim Sadriu J.Xoxa,Z.Halili,I.Shabani,H.Dushi,Kopauniku,Xh.Ladrovci,F.Ratkoceri, K.Jakova,28nentori(Q.Osmani dhe J.Rela),G.Terbeshi – te shkolla. 5 Vehbi Topalli Rr.I.Boletini,Sh.Zariqi,K.Ilazi ,M.Qiriazi,A.Gllavica, 28 Nëntori –tri rrugët e qytetit . 6 Bajram Murseli Fshatrat: Koshare, Slivovë dhe kontinjerat 1.1m³ -Shkollat…

Orari i bartjes së mbeturinave ditën e Mërkure

Qytetarë të nderuar, respektojeni orarin për hudhjen e mbeturinave, në mënyrë që të kemi një qytet më të pastër. Ju do të mund ta gjeni orarin e grumbullimit të mbeturinave nga KRM “Pastërtia”, në webfaqen tonë, të përditësuar çdo ditë. Orari për ditën e Mërkure, është siç vijon më poshtë:             E MERKURE Ndrrimi i…