Orari i bartjes së mbeturinave ditën e Mërkure

Orari i bartjes së mbeturinave ditën e Mërkure

Qytetarë të nderuar, respektojeni orarin për hudhjen e mbeturinave, në mënyrë që të kemi një qytet më të pastër. Ju do të mund ta gjeni orarin e grumbullimit të mbeturinave nga KRM “Pastërtia”, në webfaqen tonë, të përditësuar çdo ditë.

Orari për ditën e Mërkure, është siç vijon më poshtë:

 

Orari për diten e Merkure 

 

 

 

 

E MERKURE

Ndrrimi i parë 8.00 – 16.00

Nr. Shoferi Rrugët

 

1 Agim Krasniqi: Sharri,E.Hasani,T.Idrizi,M.Aliu,B.Osmani,Dibra,Adriatiku,L.Guta,S.Baliu,A.Krasniqi

-tri rrugët e qytetit,

2 Bujar Marevci: Rr.Dh.Leka,A.Xhuvani,E.Maloku,R.Cernica,Zejta,M.Ulqinaku,B.Heta,F.Rexha,Sh.Musaraj

D.Ahmeti,Krujës,Q.Llugagjiu,L.Pogradeci,Th.Mitko,Sh.Vata,V.Xhakli,F.Noli,P.Koqiq

3 Misin Rexhepi: Rr. Skenderbeu, Fsh.Doganaj,M.Krasniqi,B.Kelmendi, FSK-ja,kontenjerat 1.1m³

Stacioni Policorë.

R.Matoshi,D.Rozhaja,F.Agani,H.Stermilli,At Nik Prela

4 Qazim Sadriu: Q.Ilazi,I.Jashari,Nj.Azemi,H.Ferizit,H.Terpeza,S.Frasheri,H.Spahija,E.Hadri.K.Zeka,

H.Prishtina(prej rr. A.Bytyqi – K.Zeka)

5 Vehbi Topalli: Rr. 7Masi,Asdreni,H,Muhedini,H.KajtaziZ.SermbeS.Vokshi,R.Demiri,

N.Kelmendi , K. i Ferizajit ,BKelmendi dy rrugë pa emër(F.Kërqeli).

6 Bajram Murseli: Fsh: Bibaj,Fsh. i vjeter – Shkollat , dhe kontinjerat 1.1m³ me kontrata .

7 Mentor Mehmeti: Fsh. Balaj,Nerodime e ulët,Manastirc-Shkollat + K. nëntoksor

8 Musli Omuri: Rrugët: Janina,A.Bajrami,T.Mandela,H.Remniku,

e Trepqes,A.Rrustemi,A.Abazi,M.Grameno, Tirana,A.Ahmeti.

9 Sherif Hoxha: Kontinjerat 5m³

 

Ndrrimi i dytë 23.00 – 05.00

1 Shefqet Hasaj: Rr.A.Kaqiku,V.Gervalla,Banesat te Rahovicët,rr.I.Konushevci,banesat afer shk.f.”Gj.Serreqi”

rr.R.Bislimi,kontenjerat 1.1m³ në rrugen magjistrle

2 Arif Ahmeti: Rr. D.e Kombit,R.Rexhepi,12 Qershori,U.Tinova,banesat te FSK,banesat e solidaritetit

rr.G. dhe B.Sylejmani, banesat afer AAB-së

3 Fatmir Pajaziti: Kontenjerat nëntokësorë, kontenj. 1.1m³ afër banesave te Viva Fresh

(me autokran) kont. 1.1m³ te banesat perballë St.Policorë dhe te ETC.