Kush nuk e repsketon orarin e hudhjes së mbeturinave do të ndëshkohet

Kush nuk e repsketon orarin e hudhjes së mbeturinave do të ndëshkohet

Klientëtë nderuar, tani e tutje kompania do të publikojë orarin javorë, çdo të Hënë për shtatë ditët e ardhme. Ju lutemi, respektojeni orarin për hudhjen e mbeturinave, në mënyrë që të kemi një qytet më të pastër. 2Duke respektuar orarin dhe vendin e caktuar, ne si kompani do ta kemi më të lehtë që ta, mbajmë ambientin më pastër.

Hudhja e mbeturinave pa orar dhe jashtë vendit të caktuar është e ndaluar edhe me ligj, gjegjësisht në 1bazë të udhëzimit administrativ 14/2015, i MMPH-së, ju mund të ndëshkoheni dhe të gjobiteni, nga Policia e Kosovës dhe Inspektori i Mjedisit. Gjobat do të jenë mandatore dhe variojnë nga 5 deri në 100 euro. Prandaj derisa ju respektoni orarin, përveç që nuk do të ndëshkoheni, njëkohësisht, mund të lajmroni edhe shkelësit e ligjit, duke bashkëpunuar ngusht me kompaninë, Policinë e Kosovës dhe Inspektorin Komunal për Mjedis.

4Orarin javor për bartjen e mbeturinave në Komunën e Ferizajt, mundë ta gjeni në këtë link;

http://kreativiteti.com/pastertia.com/site/wp-content/uploads/2015/10/sherbimi2015.pdf