Orari i bartjes së mbeturinave ditën e Premte

Orari i bartjes së mbeturinave ditën e Premte

Qytetarë të nderuar, respektojeni orarin për hudhjen e mbeturinave, në mënyrë që të kemi një qytet më të pastër. Ju do të mund ta gjeni orarin e grumbullimit të mbeturinave nga KRM “Pastërtia”, në webfaqen tonë, të përditësuar çdo ditë. Orari për ditën e Premte, është siç vijon më poshtë:

 

 

 Orari për diten ePremte

 

E PREMTE

Ndrrimi i parë 8.00 – 16.00

Nr. Shoferi Rrugët

1 Agim Krasniqi Rr. Fsh.:Zaskok,Pleshinë e ulët dhe e epërme -Shkollat

2 Bujar Marevci Rr:Z.Neziri,Rugova,S.Shabani,R.Isufi,K.i Lushnjes,H.AlidemaTri

rrugët e qytetit .

3 Misin Rexhepi Rr. Skenderbeu, S.Tafashiku, N.Beka, Ep. e Jezercit, Qerdhja e fëmijve

Qazim Sadriu Fshatrat: Doganaj(6 shtepi),Greme(Lagjet: Hashanët,Berisha dhe Spahijaj)

4 Vehbi Topalli Rr. N.Tereza,I.Gavazi,P.Sotiri,A.Ivaja,I.Maliqi,M.Devaja,M.Kabashi,Shabi

Zariqi,De Rada,A.Musliu,H.Thaqi,A.Zhitia,F.Graqevci,Fsh.Dremjak-Shkolla

5 Bajram Murseli Fshatrat: Talinoc i Jerlive,Muhoc, Lloshkobare(Nuhaj dhe Bublic) – Shkollat

6 Mentor Mehmeti Rr.C.Dugolli,A.Rexhepi,N.Mjeda,Xh.Murati,XhMustafa,L.Tahiri,

I.Islami, S.Salihu,T.Meha,B e Koshares , S.Bega+K. Nëntoksor

7 Musli Omuri Fsh: Dubrav,Varosh,Laxha musaj-Shkolla

8 Sherif Hoxha Kontinjerat 5m³

9 Sherif Hoxha Kontinjerat 5m³

Ndrrimi i dytë 23.00 – 05.00

1 Shefqet Hasaj Rr.A.Kaqiku,V.Gervalla,Banesat te Rahovicët,rr.I.Konushevci,banesat afer shk.f.”Gj.Serreqi”

rr.R.Bislimi,kontenjerat 1.1m³ në rrugen magjistrle

2 Arif Ahmeti Rr. D.e Kombit,R.Rexhepi,12 Qershori,U.Tinova,banesat te FSK,banesat e solidaritetit

rr.G. dhe B.Sylejmani, banesat afer AAB-së

3 Fatmir Pajaziti Kontenjerat nëntokësorë, kontenj. 1.1m³ afër banesave te Viva Fresh

(me autokran) kont. 1.1m³ te banesat perballë St.Policorë dhe te ETC.