KRM “Pastërtia” heq një deponi ilegale e mbeturinave në Kaçanik

KRM “Pastërtia” heq një deponi ilegale e mbeturinave në Kaçanik

13579814_1212724295445295_368658840_oNjësia operative e KRM “Pastërtia”, në Kaçanik përmes një aksioni ka larguar një deponi të eger të mburinave në lagjen Dushkaja, deponi kjo e cila është krijuar për një kohë të gjatë nga qytetarë të papërgjegjëshëm. Aksioni në fjalë është kryer në bashkpunim me komunën e Kaçanikut dhe KRU “Bifurkacioni”.13548964_1212724058778652_932554627_o

KRM “Pastërtia”, në Ferizaj dhe dy njësitë e saja në Komunën e Shtimes dhe Kaçanikut, është e përkushtuar që të mbajë një ambient sa më të pastër. Për këtë duhet edhe kontributi i qytetarëve, të cilët nuk duhet të hudhin mbeturinat pa vend dhe duhet që të kryejnë obligimet për shërbimet e kompanisë.