Monthly Archives: November 2018

Lista finale e rezultateve Faturist dhe Rojtar

Lista finale e rezultateve Vozites dhe Punetor Fizik

NJOFTIM PER INTERVISTE ME GOJE Çertifikues NJOFTIM PER INTERVISTE ME GOJE Faturist, Rojtar

NJOFTIM PER INTERVISTE ME GOJE

NJOFTIM PER INTERVISTE ME SHKRIM

[pdf-embedder url=”https://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/11/RI-Shpallje-e-Konkursit-Sekretar-i-Kompanise.pdf”] [pdf-embedder url=”https://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/11/RI-Shpallje-e-Konkursit-Zyrtar-Financiar.pdf”]

[pdf-embedder url=”https://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/11/Njoftim-per-anulimin-e-konkurseve-09.11.2018-1.pdf” title=”Njoftim-per-anulimin-e-konkurseve-09.11.2018″]

10/10