Ri – shpallje e konkurseve per Sekretar dhe Zyrtar Financiar

Ri – shpallje e konkurseve per Sekretar dhe Zyrtar Financiar

[pdf-embedder url=”https://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/11/RI-Shpallje-e-Konkursit-Sekretar-i-Kompanise.pdf”] [pdf-embedder url=”https://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/11/RI-Shpallje-e-Konkursit-Zyrtar-Financiar.pdf”]