Monthly Archives: February 2018

      Ekipet e KRM “Pastërtia” në Ferizaj kanë bërë largimin e një deponie të krijuar me       mbetje shtazore në fshatin Doganaj të Ferizajt. KRM “Pastërtia”, apelon edhe njëher tek qytetarët që të jenë më vigjelnt dhe më të     ndërgjegjshëm, në mënyrë që të mos e degradojnë mjedisin.  

3/3