Largohet deponia ilegale në fshatin Doganaj të Ferizajt me mbetje shtazore

Largohet deponia ilegale në fshatin Doganaj të Ferizajt me mbetje shtazore

 

 

 

Ekipet e KRM “Pastërtia” në Ferizaj kanë bërë largimin e një deponie të krijuar me       mbetje shtazore në fshatin Doganaj të Ferizajt.
KRM “Pastërtia”, apelon edhe njëher tek qytetarët që të jenë më vigjelnt dhe më të     ndërgjegjshëm, në mënyrë që të mos e degradojnë mjedisin.