Ndonjë Pyetje ? info@pastertia.com
+383 (0) 290 325 025

Intervista e Kryeshefit Ekzekutiv të Krm Pastëtria Sh.a.Ferizaj z. Dugagjin Etemi

Intervista e Kryeshefit Ekzekutiv të Krm Pastëtria Sh.a.Ferizaj z. Dugagjin Etemi rreth funksionimit, sfidave, vështirërsive të Kompanisë ,vështirësive të inkasimit...

Pastrimi i deponive te egra

Krm”Pastërtia” sh .a si kompani e cila qysh nga themelimi u përkujdes  dhe  përkujdeset  dhe tani për mirëmbajtjen pastërtinë dhe...