As bora gjatë pandemisë, nuk e ndalë punën e KRM ”Pastërtia”

As bora gjatë pandemisë, nuk e ndalë punën e KRM ”Pastërtia”

As bora gjatë pandemisë nuk e ndalë punën e KRM ”Pastërtia”

Përkundër që kushtet atmosferike kanë ndryshuar, ato nuk e ndalin punën e KRM “Pastërtia”.

Më meritorët, punëtorët e oprativave në të tri njësitë tona janë në terren për të kryer shërbimet,  anipse kushtet amtosferike edhe në kohë pandemie, po e vështirësojnë punën e tyre.

KRM ”Pastërtia”, ka vendosur që të qëndrojë sa më afër qytetarëve edhe në këto ditë të vështira, prandaj ekipet tona janë në terren duke punuar.

 Lusim klientët dhe gjithë qytetarët, që ta kenë parasyshë mesazhin tonë të para disa ditëve, për t’mos hudhur pa vend dhe pa I izoluar mirë maskat, dorzat dhe të tjera pajisje që i përdorin për mbrojtje nga COVID-19. Mendoni për ata, të cilët po ju qëndrojnë afër edhe në këto ditë.

#Rrinshpi, ju mundeni, Ne jo

#Papanikë por me #kujdes të shtuar.