Ndonjë Pyetje ? info@pastertia.com
+383 (0) 290 325 025

Konkurs pune per Inkasant dhe Punetore fizik

Konkurs pune per keto pozita: Dy (2) Inkasant dhe Dy (2) Punëtorë fizik Detajet e konkursit i gjeni ne dokumentin...