Urime Fitër Bajrami

Urime Fitër Bajrami

Të respektuar klientë dhe gjithë ju besimtar të konfesionit islam në regjionin e Ferizajt, urime festa e Fitër Bajramit.

Kompania Regjionale e Mbeturinave duke ju dëshiruar gjithë të mirat për këtë festë dhe shumë të tjera, gjithashtu uron që Zoti i madhërishëm të ketë pranuar agjërimin e të gjithë atyre që iu përkushtuan besimit me devotshmëri gjatë muajit të bekuar të ramzanit. Paqja, mëshira dhe solidariteti qoftë pëherë në mesin tuaj. Me respekt, Menaxhmenti i KRM Pastërtia