Edhe KRM “Pastërtia” në aksion për ta luftuar të keqen (foto dhe video)

Edhe KRM “Pastërtia” në aksion për ta luftuar të keqen (foto dhe video)

Kompania Regjionale e Mbeturinava “Pastërtia”,  përmes pastrimit të rrugëve kryesore dhe sheshit të qytetit të Ferizajt, po jep kontributin e saj, për të mbajtur pastërtinë dhe për të ruajtur mjedisin.
Përveç larjes së rrugëve dhe sheshit, është përdorur edhe preparate për të dezifektuar këto pjesë të qytetit tonë, në mënyrë që të ruhet sa më mirë shëndeti publik.

KRM “Pastërtia”, i bën thirrje gjithë klientëve të saj, të kenë kujdes të shtuar me mbeturinat, gjegjësisht maskat, rrobat dhe gjësendet e përdorura të cilat janë përdorur si preventivë për COVID-19, të mbështjellen mirë, që të mos rrezikojnë shëndetin e punëtorëve të kompanisë, të cilët po kryejnë shërbime edhe në këtë gjendje emergjente.