NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Vozitës me kategorin ”C” në

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Vozitës me kategorin ”C” në

[pdf-embedder url=”https://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/06/Njoftim-Vozites-me-Kategoti-C.pdf”]