NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Saldues

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Saldues

[pdf-embedder url=”https://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/06/Njoftim-Saldues.pdf”]