Urime festa e Kurban Bajramit

Urime festa e Kurban Bajramit

Të nderuar klientë të kompanisë sonë, me respektin dhe kënaqësinë më të madhe që në emër të institucioni jonë ju uron festën e Kurban Bajramit, juve dhe gjithë qytetarëve të besimit islam të Republikës së Kosovës.

Të dashur qytetarë, Festa e Kurban Bajramit na bashkon dhe ofron mes vete, shton respektin mes besimtarëve dhe dashurinë ndaj Krijuesit.

Prandaj, festa e Kurban Bajramit, festë kjo e cila karakterizohet me dy ngjarje madhore, përmes Haxhit dhe Kurbanit, që simbolizon sakrificën, modestinë, dashurinë dhe humanitetin në mes njëri-tjetrit, le të jetë shembull për përditshmërinë tonë, duke jetuar në harmoni dhe me dashuri.

Me respekt,
KRM “Pastërtia” SH.A. -Ferizaj