Kontejneri prapa komune do te largohet

Kontejneri prapa komune do te largohet

Njoftohen të gjithë banorët dhe pronarët e bizneseve në Rr. ”Hamzë Jashari” se orari bartjes së mbeturinave është nga ora 6:30 deri më 7:00 në mëngjes, kurse në mbrëmje nga ora 21:00 deri më 22:00. Sherbimi i grumbullimit dhe bartjes së mbeturinave do të bëhet para lokaleve dhe banesave.

Kontejneri i cili gjendet mbrapa ndërtesës së komunës do të largohet pasi që paraqet rrëzik nga ndezja e mbeturinave.

MBETURINAT DUHET TË DEPONOHEN NË THASË TË NAJLONIT.

Faleminderit për mirëkuptim.