Njoftim

Njoftim

 

Njoftohen të gjithë klientët e KRM “Pastërtia”,  të cilët gjenden në Rr. “Dëshmorët e Kombit” në Ferizaj, se pas fillimit të punimeve për rregullimin e sheshit të qytetit, kompania jonë e ka të pamundur të operojë në atë pjesë.
Prandaj i njoftojmë klientët se grumbullimin e  mbeturinave, tash e tutje duhet ta bëjnë në Rr. ”12 Qershori” dhe  Rr. ”Hamëz Jashari” Ferizaj.
Faleminderit për mirëkuptim.