Furnizimi me rërë dhe kripë industriale për mirëmbajtjen dimërore të rrugëve në qytetin e Ferizajit

Furnizimi me rërë dhe kripë industriale për mirëmbajtjen dimërore të rrugëve në qytetin e Ferizajit

[wpfilebase tag=file id=23 /]

[wpfilebase tag=file id=24 /]