Urime festa kombetare

Urime festa kombetare

urime-28-nentori-nga-krm-pastertiaKRM “Pastërtia”, ju uron Ditën e Flamurit gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen. Urime Shqipëri, Kosovë, Iliridë, Çamëri, Preshevë, Ulqin, Plavë e Guci.

 

28 Nëntori i vitit 1912, është Dita e  Flamurit Kombëtar dhe Pavarësisë së shteti të parë Shqiptarë, prandaj njëherit është data më e rëndësishme në historinë e kombit tonë.

 

Në këtë ditë duhet t’u perkulemi me gjithë nderin dhe respektin, dëshmorëve dhe atyre qe sakrifikuan çdo gjë nga jeta e tyre, për ta parë kombin dhe atdheun e tyre të lirë dhe të përparuar.

 

Urime!