Largohet deponia ilegale e krijuar mbrëmë “Bajram e Gursel Sylejmani”

Largohet deponia ilegale e krijuar mbrëmë “Bajram e Gursel Sylejmani”

1Ekipet e Kompanisë Rajonale për Mbeturina “Pastërtia”, kanë pastruar vendin ku ishin hudhur mbeturina, gjejgësisht në afërsi të kontejnerit nëntokësor në rrugën “Bajram dhe Gursel Sylejmani”. Gjatë paraditës, zyrtarë të kompanisë vizituan vendin dhe e regjistruan ate si një deponi ilegale, me rast lajmruan edhe Inspektorin Komunal të Mjedisit.

213621476_10206510359549598_1042565640_oKRM “Pastërtia”, apelon edhe njëher tek qytetarët që të jenë më vigjelnt dhe më të ndërgjegjshëm, në mënyrë që të mos e degradojnë mjedisin.