Urime festa e Fitër Bajramit

Urime festa e Fitër Bajramit

Kompania Rajonale e Mbeturinave “Pastërtia”,  uron gjithë besimtarët e besimit islam me rastin e festës së Fitër Bajramit.

Të nderuar besimtarë, me rastin e përfundimit të muajit të Shenjtë të Ramazanit,  urojmë që Zoti i Lartësuar  t`ua pranojë agjërimin dhe të gjitha veprat e mira gjatë këtij muaji të bekuar, si dhe t`ju shpërblejë me të mirat e tij, juve dhe familjet  tuaja.

 

Me respekt

KRM “Pastërtia”Sh.a.Ferizaj.