Orari i bartjes së mbeturinave ditën e Marte

Orari i bartjes së mbeturinave ditën e Marte

Qytetarë të nderuar, respektojeni orarin për hudhjen e mbeturinave, në mënyrë që të kemi një qytet më të pastër. Ju do të mund ta gjeni orarin e grumbullimit të mbeturinave nga KRM “Pastërtia”, në webfaqen tonë, të përditësuar çdo ditë.

Orari për ditën e Marte, është siç vijon më poshtë:

Orari për diten e Marte

E MARTE

Ndrrimi i parë 8.00 – 16.00

Nr. Shoferi Rrugët

1 Agim Krasniqi: N.Vlora,Lepenci,Drenica,S.Gorani,B.Fazliu,Drini,A.Mojsiu,A.Shkreli,M.Shllaku,I.Kodra,

,H.Mosi, S.Rexhepi ,U.Tinova

2 Bujar Marevci: Rr.15 Shkurti,H.Matoshi,A.Podrimja,P.Marko,Y.Elshani

(te abazët),N.Ukzmajli

3 Misin Rexhepi Rr:  Z.Beqa,L. e Prizerenit,F.Lladrovci,A.Spahiu,A,Zeqiri,A.Asllani

K.i Arbërit,D.Tucoviq,G.Sahiti dhe kontinjerat 1.1m³

4 Qazim Sadriu: E.Topalli(prej rr.A.Hoxha),E.Statovci,A.Hoxha,R.Berisha,

I.Halili,T.Dalia,F.Bardhi,L.Berisha.

5 Vehbi Topalli: Rr. G.Zajmi,T.Hatipi,A.Bejta,K.i Ferizajit,H.Zeka,L e Pejës,A.Suli

K I Bujanit Q Topulli

Rr: H.Prishtina,(Rrugicat: R.Mehmeti,K.Halimi,Bostoni,B.Topulli,M.Shufla

6 Bajram Murseli: P.Sotiri,A.Ferizi),A.Bytyqi (G.majer, S.Spase),S.Mekuli,R.Hoxha,

fsh. Komogllavë-shkollat ,Tri rrugët e qytetit .

7 Mentor Mehmeti: Rr.E.Cara,S.BerishaI.Aliu,A.Dura,Xh.Buzuku +K. nëntoksor

8 Musli Omuri: Rr. A.Vokshi,N.Hasani,M.Kokollari,S.Baliu,Sh.Ferizi,R.Uksmajli,A.Aliu,

H.Ahmeti, Mocarti,fsh.Sojev-Shkolla

9 Sherif Hoxha: Kontinjerat 5m³

 

 

Ndrrimi i dytë 23.00 – 05.00

1 Shefqet Hasaj: Rr.A.Kaqiku,V.Gervalla,Banesat te Rahovicët,rr.I.Konushevci,banesat afer shk.f.”Gj.Serreqi”

rr.R.Bislimi,kontenjerat 1.1m³ në rrugen magjistrle

2 Arif Ahmeti: Rr. D.e Kombit,R.Rexhepi,12 Qershori,U.Tinova,banesat te FSK,banesat e solidaritetit

rr.G. dhe B.Sylejmani, banesat afer AAB-së

3 Fatmir Pajaziti: Kontenjerat nëntokësorë, kontenj. 1.1m³ afër banesave te Viva Fresh

(me autokran) kont. 1.1m³ te banesat perballë St.Policorë dhe te ETC.