Orari i bartjes së mbeturinave për ditën e Hënë

Orari i bartjes së mbeturinave për ditën e Hënë

Qytetarë të nderuar, respektojeni orarin për hudhjen e mbeturinave, në mënyrë që të kemi një qytet më të pastër. Ju do të mund ta gjeni orarin e grumbullimit të mbeturinave nga KRM “Pastërtia”, në webfaqen tonë, të përditësuar çdo ditë.

Orari për ditën e Hënë, është siç vijon më poshtë:

Orari për diten e Hene

E HËNË

Ndrrimi i parë 8.00 – 16.00

 Shoferi – Rrugët

1 Agim Krasniqi: L.Haxhidema,R.Aliu,F.Maliqi,V.Hygo,E.Qabej,R.Salihu,J.Ferri,L.Gurakuqi,Xh.Semaja,

V.Elezi,R.Berisha ,Voskopoja,B.Vishi,N.Terziu,H.Sylejmani,H.Braha,2 Korriku

2 Bujar Marevci: Rr. T.Tashko,K.Josipi,LYpeteni,I.Seferi,M.I.Gjilani,M.Shmsedini,G.Dara,

8Prilli,B.Buha,R.Sadiku, Garibaldi,Xh.Kada,H.Geci,Qamëria,M.Selimoviq,Gj.Fishta

3 Misin Rexhepi: Rr. Skenderbeu, S.Tafashiku, N.Beka, Ep. e Jezercit, Qerdhja e fëmijve

4 Qazim Sadriu: Rr.S.Sejdiu,H.K.Prishtina,M.Teutë,Xh.Gostivari,A.Kelmendi ,B.Osmani

B.Shala ,Reqakit-prej ETC,F.Ratkoceri(9 shtëpi)

S.Riza,K.i Manastirit,A.Ramadani,R.Halimi,Sh.Gashi,3Prilli

5 Vehbi Topalli: 81,H.Hyseni,Tetova,Migjeni,Kalabria,F.Shiroka,M.Krasniqi,E.Berisha,

R.Qazimi,I.Maliqi,një rrugë pa emër në V.Gërvalla fsh.Cernill,Surqin -Shkollat

6 Bajram Murseli: Rr.D.Islami,fsh. Sojev,Dardani dhe klentet me kontrata k. 1.1m³ -Shkollat

7 Mentor Mehmeti: Rr.:F.Hashani,H.Haxhiu,R.Shatrolli,L.Dugagjini,Y.Devetaku,M.Kuteli, P.Budi,

Sh.Galica,Sh.Gjeqovi, N.Bakiu,A.Gerguri,Xh.Ukezmajli-Tri rrugët e qytetit.

8 Musli Omuri: Rr.V.Jashari,I.Begolli,O.Kuka,D.Shaqa,N.Bajraktari,Z.Hajdini,R.Salihu,

Dugagjini,A.Hadri,V.Pellagiq

9 Sherif Hoxha: Kontinjerat 5m³

 

Ndrrimi i dytë 23.00 – 05.00

1 Shefqet Hasaj: Rr.A.Kaqiku,V.Gervalla,Banesat te Rahovicët,rr.I.Konushevci,banesat afer shk.f.”Gj.Serreqi”

rr.R.Bislimi,kontenjerat 1.1m³ në rrugen magjistrle

2 Arif Ahmeti: Rr. D.e Kombit,R.Rexhepi,12 Qershori,U.Tinova,banesat te FSK,banesat e solidaritetit

rr.G. dhe B.Sylejmani, banesat afer AAB-së

3 Fatmir Pajaziti: Kontenjerat nëntokësorë, kontenj. 1.1m³ afër banesave te Viva Fresh

(me autokran) kont. 1.1m³ te banesat perballë St.Policorë dhe te ETC.