Orari i grumbullimit të mbeturinave, ditën e Enjte

Orari i grumbullimit të mbeturinave, ditën e Enjte

Qytetarë të nderuar, respektojeni orarin për hudhjen e mbeturinave, në mënyrë që të kemi një qytet më të pastër. Ju do të mund ta gjeni orarin e grumbullimit të mbeturinave nga KRM “Pastërtia”, në webfaqen tonë, të përditësuar çdo ditë.

Orari për ditën e Enjte është siç vijon më poshtë:
Orari e Enjte

 

 

 

 

 

 

E ENJTE

Ndrrimi i parë 8.00 – 16.00

Rrugët

1 Agim Krasniqi: Rr.K.Hetemi,M.Xhaferi,Fsh.Mirash-Shkolla

2 Bujar Marevci:  Rr.7 Shtatori,F.Konica,V.Ferizi,Sh.Frangu,A.Kelmendi,R.Sylejmani,Z.Zejna,

R.Goga,sh.f.Nikadin

3 Misin Rexhepi:  Rr. Elbasani,A.Bega,F.Zherka,B.Ademi,Fsh.Sherret,S.Firza (Z.Jubani,D.Maksimoviq)

E.Duraku,F.Vehbiu,A.Hoxha,M.Sokoli,S.Sahiti,E.Gjika,rr.Butrinti,Tomori,

4 Qazim Sadriu: J.Xoxa,Z.Halili,I.Shabani,H.Dushi,Kopauniku,Xh.Ladrovci,F.Ratkoceri,

K.Jakova,28nentori(Q.Osmani dhe J.Rela),G.Terbeshi – te shkolla.

5 Vehbi Topalli: Rr.I.Boletini,Sh.Zariqi,K.Ilazi ,M.Qiriazi,A.Gllavica,

28 Nëntori –tri rrugët e qytetit .

6 Bajram Murseli: Fshatrat: Koshare, Slivovë dhe kontinjerat 1.1m³ -Shkollat

Rr.R.Mala,M.Kraja,N.Berisha,A.Çeta,B.Qarri,L.Haradinaj,E.Hoxha,B.Curri,

7 Mentor Mehmeti: M.Frashëri,Xh.Deva, L.Ramadani,Tivari,M.Barleti,B e Nemuna,

S.Kosharja +K. nëntoksor

8 Musli Omuri: Rr.D .Dauti, E .Mekuli, A Tepelena, Reqakit(deri te ET )

A . Rexhpi, fsh Pojat, Sazli Softaj-Shkollat

9 Sherif Hoxha: Kontinjerat 5m³

 

Ndrrimi i dytë 23.00 – 05.00

Rrugët:

1 Shefqet Hasaj: Rr.A.Kaqiku,V.Gervalla,Banesat te Rahovicët,rr.I.Konushevci,banesat afer shk.f.”Gj.Serreqi”

rr.R.Bislimi,kontenjerat 1.1m³ në rrugen magjistrle

2 Arif Ahmeti: Rr. D.e Kombit,R.Rexhepi,12 Qershori,U.Tinova,banesat te FSK,banesat e solidaritetit

rr.G. dhe B.Sylejmani, banesat afer AAB-së

3 Fatmir Pajaziti: Kontenjerat nëntokësorë, kontenj. 1.1m³ afër banesave te Viva Fresh

(me autokran) kont. 1.1m³ te banesat perballë St.Policorë dhe te ETC.