Takimi i mbajtur ndërmjet punëtorëve të Krm”Pastërtia” Sh.a dhe Giz-it gjerman

Takimi i mbajtur ndërmjet punëtorëve të Krm”Pastërtia” Sh.a dhe Giz-it gjerman

Menaxhmenti  i  Krm”Pastërtia”Sh.a në  bashkpunim  me  Giz-in  gjerman   organizoi  një  takim  me punëtorët  e  kompanisë .

Takimi  kishte  qëllim informues rreth ecurisë  për   garën e cila po zhvillohet ndërmjet kompanive publike të mbeturinave për të përfituar projektin e financuar nga I Giz-I gjerman dhe aksionet e kompanisë për të pasur një mjedis më të pastër

ggizi Gizi