Labinot Tahiri dhuron 600 maska për KRM “Pastërtia”

Labinot Tahiri dhuron 600 maska për KRM “Pastërtia”

Këngëtari dhe humanisti i mirënjohur ferizajas, Labinot Tahiri, ka dhuruar sot 600 maska për kompaninë regjionale të mbeturinave “Pastërtia”.
Tahirin e priti kryeshefi i kësaj kompanie, Dukagjin Hetemi, i cili e falënderoi përzemërsiht për   kontributin e tij, që në këto ditë të vështira i qëndron afër punëtorëve të KRM “Pastërtia”, të cilët janë në terren edhe në këto ditë vështira.

Kujtojmë se Labinot Tahiri, përveç që është një humanist i mirënjohur, ai gjithashtu është një nga figurat publike të estradës, që shpesh organizon aktivitete për mbrojtje të ambientit.