Ndonjë Pyetje ? info@pastertia.com
+383 (0) 290 325 025

Njoftim për kryerjen e obligimeve

Klient të nderuar, KRM “Pastërtia” ju nofton se pagesat për shërbimet tona, mund t’i bëni përmes pikave të “WESTERN UNION”,...

KRM “Pastërtia” do të kryej shërbimet edhe në këtë situatë

Klient të dashur, KRM “Pastërtia”, do të kryej shërbime edhe në këtë situatë të “jashtëzakonshme” që është krijuar në vend...

Labinot Tahiri dhuron 600 maska për KRM “Pastërtia”

Këngëtari dhe humanisti i mirënjohur ferizajas, Labinot Tahiri, ka dhuruar sot 600 maska për kompaninë regjionale të mbeturinave “Pastërtia”. Tahirin...

Edhe KRM “Pastërtia” në aksion për ta luftuar të keqen (foto dhe video)

Kompania Regjionale e Mbeturinava “Pastërtia”,  përmes pastrimit të rrugëve kryesore dhe sheshit të qytetit të Ferizajt, po jep kontributin e...

Njoftim për anulim të konkursit

Komisioni për shqyrtimin e dokumenteve për pozitën e Zëvendës Kryeshef Ekzekutiv në KRM „Pastërtia“ Sh. A. Ferizaj, me datë 09.03.2020,...

Konkurs për Auditor të Brendshëm

Numri i referencës së pozitës së punës: 957/20 Titulli i pozitës: Zyrtar përAuditim të Brendshëm në KRM ”Pastërtia” Sh.A. Ferizaj....

NJOFTIM PER KONTRATE (RISHPALLJE)

NJOFTIM PER KONTRATE (RISHPALLJE)

NJOFTIM PER KONTRATE (RISHPALLJE) – Mirëmbajtja e automjeteve të KRM Pastërtia Sh.A.-Ferizaj

NJOFTIM PER ANULIMIN E AKTIVITETIT TE PROKURIMIT

NJOFTIM PER ANULIMIN E AKTIVITETIT TE PROKURIMIT

NJOFTIM PER ANULIMIN E AKTIVITETIT TE PROKURIMIT: Mirëmbajtja e automjeteve të  KRM  Pastërtia  Sh.A.-Ferizaj

Furnizimi me material të shtypur

Furnizimi me material të shtypur

Furnizimi me material për zyre

Furnizimi me material për zyre

Furnizimi me material për zyre për nevojat e KRM Pastërtia Sh.A.-Ferizaj