NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Zyrtar për Informim

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Zyrtar për Informim

[pdf-embedder url=”https://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/06/Njoftim-Zyrtar-per-Informim-1.pdf” title=”Njoftim-Zyrtar-per-Informim”]