Ndonjë Pyetje ? info@pastertia.com
+383 (0) 290 325 025

Për 1 maj punon vetëm një ekip i KRM “Pastërtia”

  Njoftohen të gjithë klientët, se KRM “PASTËRTIA” Sh.A. Ferizaj, me njësitë e saja në Kaçanik dhe Shtime,  me rastin...

Pastërtia bashkë me disa institucione në aksion për të shënuar “Ditën e Tokës”

Pastërtia  bashkë me disa institucione në aksion për të shënuar “Ditën e Tokës”   Me rastin e shënimit të Ditës...

Njoftim

  Njoftohen të gjithë klientët e KRM “Pastërtia”,  të cilët gjenden në Rr. “Dëshmorët e Kombit” në Ferizaj, se pas fillimit...