Monthly Archives: December 2016

Qytetarë të nderuar, me që po nisim rrugëtimin me një kalendar të ri, për një motmot tjetër, Kompania Rajonale e Mbeturinave “Pastërtia”, dështiron t’ju uroj një vit të mbarë me plot begati e të mira. KRM “Pastërtia”, për një ambient më të pastër!  

Bordi I drejtorëve të KRM “Pastërtia” përmbylli punën për vitin 2016 Takimi I bordi i drejtorëve të KRM “Pastërtia”, ky i dhjetorit ishte i 14-ti me radhë dhe njëherit i fundit për vitin 2016, në të cilin u miratua edhe raporti i punës. Nga 14 takime, bordi dy i kishte të jashtëzakonshme, një me Mbledhje e Përgjithshme e Komisionit Komunal të Aksionarëve me Bordin e Drejtorëve, dhe një i ishte dedikuar GiZ-it gjerman, respektivisht garës pwr mjedis të pastër. Mbledhjet e Bordit të Drejtorëve gjatë vitit 2016 Bordi i Drejtorëve i KRM”Pastërtia”Sh.a.Ferizaj, gjatë periudhës Janar – Dhjetor 2016 ka mbajtur gjithsej  katërmbëdhjet (14) mbledhje, prej tyre: Dhjetë (10) Mbledhje të Rregullta të Bordit të Drejtorëve, Një Mbledhje e Përgjithshme e Komisionit Komunal të Aksionarëve me Bordin e Drejtorëve, Dy Mbledhje të Jashtzakonshme të Bordit të Drejtorëve dhe Një Mbledhje e Bordit të Drejtorëve është mbajtur me ekspertin  e GIZ-it z.Kristian…

Read more

[wpfilebase tag=file id=26 /]  

[wpfilebase tag=file id=23 /] [wpfilebase tag=file id=24 /]

[wpfilebase tag=file id=21 /] [wpfilebase tag=file id=22 /]

6/6