• 0290-325-025
  • info@pastertia.com
  • Ferizaj, Kosove
Lajme
Rezultatet përfundimtare nga testi me shkrim dhe intervista verbale e konkursit për  Zyrtar i Lartë për Financa dhe Thesar

Rezultatet përfundimtare nga testi me shkrim dhe intervista verbale e konkursit për Zyrtar i Lartë për Financa dhe Thesar

Vendimi dhe Rezultatet përfundimtare nga testi me shkrim dhe intervista verbale e konkursit Nr-1702 për pozitën e Zyrtarit i Lartë për Financa dhe Thesar në KRM “Pastërtia” Sh.A Ferizaj.