• 0290-325-025
  • info@pastertia.com
  • Ferizaj, Kosove
Fillimi

KRM “Pastërtia” ka nisur largimin e të gjitha mbetjeve inerte që ndodhen në rrugët Ramadan Rexhepi dhe Driton Islami.