• 0290-325-025
  • info@pastertia.com
  • Ferizaj, Kosove

Furnizimi dhe montimi i pompes se ujit me pjeset percjellese për nevojat e KRM”Pastërtia”Sh.A.-Ferizaj

Njoftimi ne Gjuhen Shqipe

Njoftimi ne gjuhen Serbo-Kroate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *