Ndonjë Pyetje ? info@pastertia.com
+383 (0) 290 325 025

Urime festa kombëtare

KRM “Pastërtia”, ju uron Ditën e Flamurit gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen. Urime Shqipëri, Kosovë, Iliridë, Çamëri, Preshevë, Ulqin, Plavë...

Kryetari Aliu: FALEMINDERIT, HERONJVE TË ÇDODITSHËM TË PASTËRTISË SË QYTETIT!

Gjatë ditës së sotme, KRM “Pastërtia” është vizituar nga i par ii komunës së Ferizajt, Agim Aliu. Kryetari Aliu, gjatë...

Dita Botërore e Mjedisit

Dita Botërore e Mjedisit festohet më 5 qershor çdo vit dhe është mjeti kryesor i Kombeve të Bashkuara për inkurajimin...

Urime Fitër Bajrami

Të respektuar klientë dhe gjithë ju besimtar të konfesionit islam në regjionin e Ferizajt, urime festa e Fitër Bajramit. Kompania...

Urime Fitër Bajrami

Të respektuar klientë dhe gjithë ju besimtar të konfesionit islam në regjionin e Ferizajt, urime festa e Fitër Bajramit. Kompania...

KRM-të në nivel Kosove përmes protestës kërkuan përfshirje në Pakon Emergjente të Qeverisë

Kompanitë Ragjionale te largimit dhe grumbullimit te Mbeturinave në nivel te Kosovës si: KRM “Pastërtia”, Sh.A-Ferizaj, KRM”Pastrimi”, SH.A-Prishtinë, KRM “Ambienti”,...

Anulohet konkursi për Auditor të Brendshëm

Komisinoi rekrutues për shqyrtimin e konkursit Nr-975 ka anuluar konkursin e datës 12.03.2020, për pozitën Zyrtar për Auditim të Brendshëm...

100 maska për KRM “Pastërtia” në Shtime nga rrobaqepësia “Arta”

Në vazhdën e përkrahjes së punëtorëve të KRM “Pastërtia”, është bashkangjitur edhe rrobaqepsia “Arta” në Shtime, e cila ka dhuruar...

Fondacioni “Dr. Sami Spahiu” ndihmon KRM “Pastërtia”

Në këtë kohë të vështirë për gjithë qytetarët sikur edhe për KRM “Pastërtia”, njerëz të vullnetit të mirë, vazhdojnë të...

“Pastërtia” vazhdon me mbrojtjen e ambientit

KRM “Pastërtia” në Ferizaj, krahas punëve të përditshme në bartjen e mbeturinave vazhdon edhe me aktivitetin e larjës dhe dezinfektimin...