• 0290-325-025
  • info@pastertia.com
  • Ferizaj, Kosove

Kryetari Aliu: FALEMINDERIT, HERONJVE TË ÇDODITSHËM TË PASTËRTISË SË QYTETIT!

Gjatë ditës së sotme, KRM “Pastërtia” është vizituar nga i par ii komunës së Ferizajt, Agim Aliu. Kryetari Aliu, gjatë vizitës së tijë në kompaninë tonë, shprehu mirënjohjen e tij për punën e gjithë atyre që u angazhuan për mirëmbajtjen e pastërtisë së qytetit në kohë pandemie. Gjatë falënderimit kryetari i komunës tha: “Ata që punuan në këtë kohë të…

Dita Botërore e Mjedisit

Dita Botërore e Mjedisit festohet më 5 qershor çdo vit dhe është mjeti kryesor i Kombeve të Bashkuara për inkurajimin e vetëdijes dhe veprimit për mbrojtjen e mjedisit. E zhvilluar për herë të parë në 1974, ajo ka qenë një fushatë për të rritur ndërgjegjësimin për çështje mjedisore që dalin nga ndotja detare, mbipopullimi njerëzor dhe ngrohja globale, deri te…