Ndonjë Pyetje ? info@pastertia.com
+383 (0) 290 325 025

Urime Fitër Bajrami

Të respektuar klientë dhe gjithë ju besimtar të konfesionit islam në regjionin e Ferizajt, urime festa e Fitër Bajramit. Kompania...

Urime Fitër Bajrami

Të respektuar klientë dhe gjithë ju besimtar të konfesionit islam në regjionin e Ferizajt, urime festa e Fitër Bajramit. Kompania...

KRM-të në nivel Kosove përmes protestës kërkuan përfshirje në Pakon Emergjente të Qeverisë

Kompanitë Ragjionale te largimit dhe grumbullimit te Mbeturinave në nivel te Kosovës si: KRM “Pastërtia”, Sh.A-Ferizaj, KRM”Pastrimi”, SH.A-Prishtinë, KRM “Ambienti”,...