Ndonjë Pyetje ? info@pastertia.com
+383 (0) 290 325 025

Njoftim

Lista finale e rezultateve Faturist dhe Rojtar

Njoftim

Lista finale e rezultateve Vozites dhe Punetor Fizik

Njoftim për intervistë me gojë

NJOFTIM PER INTERVISTE ME GOJE Çertifikues NJOFTIM PER INTERVISTE ME GOJE Faturist, Rojtar

Ftese për ofertim për shitjen e aseteve ,Lot 1 (Rishpallje)

Ftese për ofertim për shitjen e aseteve ,Lot 1 (Rishpallje)

NJOFTIM PER INTERVISTE

NJOFTIM PER INTERVISTE ME GOJE

NJOFTIM PER INTERVISTE ME SHKRIM

NJOFTIM PER INTERVISTE ME SHKRIM

Ri – shpallje e konkurseve per Sekretar dhe Zyrtar Financiar

[pdf-embedder url=”http://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/11/RI-Shpallje-e-Konkursit-Sekretar-i-Kompanise.pdf”] [pdf-embedder url=”http://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/11/RI-Shpallje-e-Konkursit-Zyrtar-Financiar.pdf”]

Njoftim për anulim të konkursit

[pdf-embedder url=”http://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/11/Njoftim-per-anulimin-e-konkurseve-09.11.2018-1.pdf” title=”Njoftim-per-anulimin-e-konkurseve-09.11.2018″]

NJOFTIM PËR ANULIMIN E AKTIVITETIT TË PROKURIMIT – Loto 1: Shitja e Automjeteve jashtë përdorimit dhe paisjeve tjera artikujt prej 1 deri 18 , këta artikuj shiten si tërsi

Njoftim për Dhënie të Kontratës për Shitjen e Automjeteve jashtë përdorimit dhe paisjeve tjera

Njoftim për Dhënie të Kontratës për Shitjen e Automjeteve jashtë përdorimit dhe paisjeve tjera