Ndonjë Pyetje ? info@pastertia.com
+383 (0) 290 325 025
NJOFTIM

NJOFTIM

NJOFTIM KRM “Pastërtia” Sh.A. Ferizaj, ka rifilluar inicimin e procedurave përmbarimore përmes përmbaruesve privat ndaj qytetarëve (amvisërive) dhe bizneseve të...

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Zyrtar për Klient

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Zyrtar për Klient

[pdf-embedder url=”http://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/06/Njoftim-Zyrtar-per-Klient.pdf”]

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Vozitës me kategorin ”C” në

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Vozitës me kategorin ”C” në

[pdf-embedder url=”http://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/06/Njoftim-Vozites-me-Kategoti-C.pdf”]

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Zyrtar për Informim

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Zyrtar për Informim

[pdf-embedder url=”http://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/06/Njoftim-Zyrtar-per-Informim-1.pdf” title=”Njoftim-Zyrtar-per-Informim”]

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Saldues

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë në pozitën Saldues

[pdf-embedder url=”http://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/06/Njoftim-Saldues.pdf”]

MBLEDHJA E PËRGJITHSHME E AKSIONARËVE ME BORDIN E DREJTORËVE TË KRM ”PASTËRTIA”SH.A. FERIZAJ

Data: 18.06.2018 Me datë 18.06.2018 është mbajtur Mbledhjen e Përgjithshme të Aksionarëve së bashku me Bordin e Drejtorëve të KRM...

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë

NJOFTIM: Publikimi i rezultatit final të testit me shkrim dhe intervistës me gojë

Dezinfektimi,dezinsektimi dhe deratizimi i objekteve dhe sipërfaqeve të jashtme në të gjitha njësitë e KRM”Pastërtia”sh.a.-Ferizaj

Dezinfektimi,dezinsektimi dhe deratizimi i objekteve dhe sipërfaqeve të jashtme në të gjitha njësitë e KRM”Pastërtia”sh.a.-Ferizaj

KRM “Pastërtia” Sh.A uron të gjithë qytetarët të besimit mysliman për festën e Fitër Bajramit.

Njoftim për intervistë me gojë

Njoftim për intervistë me gojë

[pdf-embedder url=”http://pastertia.com/site/wp-content/uploads/2018/06/lista-e-kandidateve-qe-kane-kaluar-testin-me-shkrim.pdf” title=”lista e kandidateve qe kane kaluar testin me shkrim”]