Ndonjë Pyetje ? info@pastertia.com
+383 (0) 290 325 025

Urime Fitër Bajrami

Të respektuar klientë dhe gjithë ju besimtar të konfesionit islam në regjionin e Ferizajt, urime festa e Fitër Bajramit. Kompania...

Kontejneri prapa komune do te largohet

Njoftohen të gjithë banorët dhe pronarët e bizneseve në Rr. ”Hamzë Jashari” se orari bartjes së mbeturinave është nga ora...

Dezinfektimi,dezinsektimi dhe deratizimi i objekteve dhe sipërfaqeve të jashtme në të gjitha njësitë e  KRM”Pastërtia”sh.a.-Ferizaj

Dezinfektimi,dezinsektimi dhe deratizimi i objekteve dhe sipërfaqeve të jashtme në të gjitha njësitë e KRM”Pastërtia”sh.a.-Ferizaj