Ndonjë Pyetje ? info@pastertia.com
+383 (0) 290 325 025

Komuna e Kaçanikut dhe Pastërtia bëjnë me kontejner 79 familje

Pastërtia në bashkpunim me komunën e Kaçanikut ka bërë shpërndarjen e kontejnerëve 120 litërsh në tri zona të kësaj komune. ...

“Pastërtia” falëndëron sojevasit për parandalimin e deponisë ilegale

Banorë të fshatit Sojeve kanë parandaluar sot krijimin e një deponie ilegale të bërllokut në vendbanimin e tyre, pasi qytetarë...

Sqarim për opinion dhe medie, lidhur me shkrimin për tenderin për krip dhe rërë

Kompania Rajonale e Mbeturinave “Pastërtia”, është e detyruar të reagoj ndaj një të vertete të shtrembëruar nga webfaqja insajder.com e...

Furnizimi me rërë dhe kripë industriale për mirëmbajtjen dimërore të rrugëve

Furnizimi me rërë dhe kripë industriale për mirëmbajtjen dimërore të rrugëve