Ndonjë Pyetje ? info@pastertia.com
+383 (0) 290 325 025

Urime festa kombetare

KRM “Pastërtia”, ju uron Ditën e Flamurit gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen. Urime Shqipëri, Kosovë, Iliridë, Çamëri, Preshevë, Ulqin, Plavë...

Furnizimi me material për zyre për nevojat e KRM “Pastërtia”;Sh.A.-Ferizaj

Furnizimi me material për zyre për nevojat e KRM “Pastërtia”;Sh.A.-Ferizaj

Njoftimi në gjuhën Shqipe Njoftimi në gjuhën Serbo-Kroate   [wpfilebase tag=file id=19 tpl=filebrowser /] [wpfilebase tag=file id=20 /]

Kamion me mbeturina zbrazet ne përreth rrugës “Driton Islami” (video)

Kompania Regjionale e Mbeturinave “Pastërtia”, ka ngritur disa herë zërin për shkelësit e ligjeve në fuqi për mbrojtjen e ambientit...

Moskujdesi i qytetarit dhezen kontejnerët nëntokësor përballë komunës

  Pak pas mesditës së djeshme për shkat të një moskejdesi, janë dhezur kontejnerët nëntokësor të cilët gjinden përballë komunës,...

Furnizimi me dru   per ngrohje per nevojat e  KRM”Pastërtia”sh.a.-Ferizaj

Furnizimi me dru per ngrohje per nevojat e KRM”Pastërtia”sh.a.-Ferizaj

Njoftimi në gjuhën Shqipe Njoftimi në gjuhën Serbo-Kroate    

Mbi 2 milion kilogram mbeturina për vetëm një muaj në tri komunat ku operon KRM “Pastërtia”

Vetëm gjatë muajit tetor Kompania Regjionale e Mbeturinave “Pastërtia”, ka bartur 2 milion e 55 mijë e 70 kilogram mbreturina...

Deklaratat e FRO-05, janë shpifje dhe dezinformata

  Pas publikimit të një deklarate absurde të një të ashtuquajturi Forum Regjional i Organizatave Joqeveritare FRO-05, Kompania Regjionale e...

Mijëra paralajmërime e qindra lëndë në përmbarues nga KRM “Pastërtia”

Kompania Rajonale për Mbeturina “Pastërtia”, me tri njësitë operative të saja në Ferizaj, Kaçanik dhe Shtime, ka paralajmruar mbi dy...

Furnizimi me rërë dhe kripë industriale për mirëmbajtjen dimërore të rrugëve në qytetin e Ferizajit

Furnizimi me rërë dhe kripë industriale për mirëmbajtjen dimërore të rrugëve në qytetin e Ferizajit

Njoftimi në gjuhën Shqipe Njoftimi në gjuhën Serbo-Kroate    

Bordi i drejtorëve shqyroi raportin 9 mujorë dhe miratoi planin biznesor për tri vitet e ardhshme

  Në takimin e rregullt të bordit të drejtorëve të Kompanisë Rajonale për Mbeturina “Pastërtia”, temë kyçe ishin dy çështje...