• 0290-325-025
  • info@pastertia.com
  • Ferizaj, Kosove

Paralajmrohen klientët që të respektojnë orarin e hudhjes së mbeturinave

Paralajmrohen banorët e blloqeve të disa rrugëve në qytetin e Ferizajt, për pasojat në rast të mosrespektimit të orarit të hudhjes dhe bartjes së mbeturinave. Qëllimi I këtyre njoftimeve në hyrje të ndërtesave ka përqëllim vetëdijësimin e qytetarëve, gjegjësisht klientëve të Kompanisë Regjionale për Mbeturina “Pastërtia”, që mbeturinat të hudhen në orarin e caktuar për bartje të tyre, në mënyrë…

KRM “Pastërtia” do të kujdeset edhe 1 vit për higjienën publike të Shtimes

Komuna e Shtimes vazhdon edhe për një vit kontratën me Kompaninë Regjionale për Mbeturina  “Pastërtia”, gjegjësisht me njësinë operativë në këtë komunë. Sipas kësaj kontrate KRM “Pastërtia”, obligohet që për 12 muajt e ardhshëm t’I ofrojë kësaj komune shërbime cilësore në mirëmbajtjen e higjienës publike në rreth 50 rrugë e rrugica, trotuaret, mirëmbatjen e parqeve, shesheve dhe objekteve përkujtimore, sikur…