Ndonjë Pyetje ? info@pastertia.com
+383 (0) 290 325 025

Bordi i Drejtorëve të KRM “Pastërtia” më 26.11.2014 mbajti mbledhjen e rregulltë.

Bordi i Drejtorëve të KRM “Pastërtia” më 26.11.2014 mbajti mbledhjen e rregulltë. Mbledhja kishte për rend dite: Hapja e mbledhjes;...

Takimi i bordit te drejtoreve 26.11.2014

Bordi i Drejtorëve të KRM “Pastërtia” më 26.11.2014 mbajti mbledhjen e rregulltë. Mbledhja kishte për rend dite: Hapja e mbledhjes;...

KRM Pastertia paiset me automjete te reja

Njoftim :Krm”Pastërtia” Sh.a tani ka edhe një kamion të ri dhe një autofshisë të cilat do të ndikojnë drejtpërdrejt të...

Rehabilitimi i deponisë dhe rrethinës në Surqinë

Rehabilitimi i deponisë dhe rrethinës në Surqinë

Njoftimi ne Gjuhen Shqipe Njoftimi ne gjuhen Serbo-Kroate