Ndonjë Pyetje ? info@pastertia.com
+383 (0) 290 325 025

Mbledhja e radhes ne mes te KRM Pastertia dhe Shoqates PAMKOS

Sot me datën 28.03.2014 Shoqata “ Pamkos “ mbajti  mbledhjen e rregulltë në lokalet e K.r.m”Pastërtia” sh.a. Hapja e mbledhjes...